Het ConceptJou een onvergetelijke overnachting bezorgen, dat is wat Sleeping with Design het liefste doet.

Ons team is altijd op zoek naar onvergetelijke plekjes, bijzondere locaties en inspirerende hosts. Wat denk je van een B&B met een sauna die ruikt naar vers brood? Of een pop-up hotel tijdens de Dutch Design week in hartje Eindhoven. Juist, daar worden wij ook heel blij van! 

Sleeping with Design bezorgt je een overnachting die bij jouw wensen past. Wil je heerlijk romantisch wegdromen samen met je partner of juist een avontuur beleven met je vrienden? Het kan allemaal, én altijd in een omgeving waar design geschreven wordt met hoofdletter D. En als we dit bijzondere plekje niet vinden, dan creëren we dit helemaal zelf, in samenwerking met (jonge) designers en professionele ondernemers.

Laura Conradi, de drijvende kracht achter Sleeping with Design: “Het ontdekken van een nieuw, bijzonder plekje in Nederland is voor mij echt een geluksmoment! En dat gun ik jou ook! Neem snel een kijkje op deze site en droom alvast weg over je volgende (mini-)vakantie. Hopelijk tot snel bij Sleeping with Design!