Van Gogh - Klein OisterwijkStacaravan ‘Tussen de kudde’
De bijzondere eenvoud van de natuur was voor Vincent een groot goed. Om deze te ontdekken maakte hij zo veel mogelijk wandelingen door de natuur. Tijdens zijn wandelingen ontmoette hij ook nieuwe gezichten, met elke een eigen verhaal. Vincent hield van de mensen en de natuur, die beide een streek zo bijzonder voor hem maakte. Tussen de kudde maakt het leven zo dicht mogelijk bij de natuur mogelijk voor 4 personen.

Over Streekpark Klein Oisterwijk
Het park koestert en bewaart het omliggende gebied: de natuur van de streek is in het hele park doorvertaald. Streekpark Klein Oisterwijk is het eerste streekpark in Nederland en biedt met haar eigen natuurpoort een uniek begin voor een wandel- en fietsroute. Tussen de vennen op het park ligt een natuurspeeltuin met daarbij een fruitboomgaard en kruidentuin. In het restaurant kun je genieten van gezonde, biologische en streekproducten. Ook zijn er allerlei sportactiviteiten en je kunt zelfs met het treintje een bezoekje brengen aan de viskwekerij. Genieten voor het hele gezin!

Het streekpark ligt tussen de mooiste natuurgebieden. Zo vind je de prachtige Oisterwijkse bossen en vennen en het natuurgebied de Kampina op loopafstand. Je vind hier wel 80 prachtig gelegen vennen die te bezoeken zijn via de vele wandelpaden. Samen met onder andere de Loonse en Drunense duinen behoren deze gebieden tot nationaal landschap het Groene Woud. Op naar de frisse lucht!

vanaf
€ 145
per nacht

Vincent van Gogh & Brabant
Via de natuurspeeltuin loop je regelrecht de Oisterwijke bossen en vennen in. Als je even goed kijkt zie je ook de schapenkudde, die rondom het streekpark Klein Oisterwijk graast. Vincent wandelende zelf maar al te graag door de natuur en doorzag de schoonheid van alles. Voor de echte ‘wandelaars’ en ‘Vincenten’ onder ons kun je door de Oisterwijkse bossen en vennen zelf een stevige wandeling (±12km) maken naar het tekenlokaal van Vincent van Gogh in Tilburg. Daar ging Vincent als 13-jarige jongen naar school en maakte zijn eerste tekeningen.

In Den Bosch kun je met de hele familie de eerste originele werken van Vincent bewonderen in het Noord Brabants Museum. Daarnaast kun je hier ook heerlijk een dagje slenteren, zoals Vincent dat zelf ook al te graag deed. Wil je liever de natuur in? Neem dan de fiets en ontdek Vincent met de VanGogh Fietsroute.

Faciliteiten

Karin Valckx

KAVA DESIGN
KAVA design is een unieke interieurstudio waarbij het concept tot in detail centraal staat. Geen generieke ontwerpen maar juist ontwerpen met karakter en een verhaal. 
Ontwerpster Karin Valckx: ‘In februari 2014 heb ik mijn eigen studio opgericht op strijp-S in Eindhoven. Dit is ontstaan uit een interesse om eerste samen met mensen te dromen en een grote passie om die ideeën ook uit te werken. Voor mij is een interieur een representatie van je bedrijf en is het de omgeving waarin je ontvangt en werkt.’

Reviews

Ernst Jonkers

Het team van Streekpark Klein Oisterwijk zit vol met ideeën om de omliggende streek te betrekken bij het park. Zo kun je nu al heerlijk eten in het streekcafé of streekproducten kopen in de streekwinkel. In de nabije toekomst zullen meer ideeën uitgevoerd worden.

Tussen de kudde.  

Maakt het leven zo dicht mogelijk bij de natuur mogelijk.
Vanaf € 145,00 per kamer per nacht

Benieuwd of deze plek nog beschikbaar is

Beschikbaarheid opvragen?
Van: Tot: Pers.:
Je aanvraag:

Boutique hotel Sterrenberg