Van Gogh - Het GenietenTwee liefdes op één plek - Japan & Provence
Een plek waar twee liefdes samen komen. Ze vormen een prachtig paar, maar zijn ook beide een uniek stukje van de wereld. Een beetje Japan en een beetje Provence zorgen voor een onvergetelijke plek waar Vincent zeker van droomde. Droom mee en verblijf in het ‘buitenland’ op Recreatiepark Het Genieten in Kaatsheuvel.

Over Recreatiepark Het Genieten
Trek je schoenen aan en geniet! Voor je het weet stap je de Loonse en Drunense Duinen in. Dit gebied van 3.500 hectare is te voet of op de fiets uitstekend te ontdekken. In de zomer kun je op het ruime terras van de Brasserie genieten van een verkoelend drankje, terwijl de kinderen kliederen in de waterspeeltuin en zich uitleven in de speeltuin. Laat de zon het even afweten? Dan verhuis je, met de kinderen en je drankje naar binnen, waar de kleintjes spelen in de binnenspeeltuin en jij op je gemak de krant leest of gezellig bijkletst.

 

vanaf
€ 80
per nacht

Vincent Van Gogh & Brabant
De vrienden van Vincent ligt tussen twee Van Gogh locaties in: Tilburg en Den Bosch. In Tilburg vind je het tekenlokaal van Vincent van Gogh waar hij als 13-jarige jongen naar school ging en zijn eerste tekeningen maakte. In Den Bosch kun je met de hele familie de eerste originele werken van Vincent bewonderen in het Noord Brabants Museum. Daarnaast kun je hier ook heerlijk een dagje slenteren, zoals Vincent dat zelf ook al te graag deed.

Faciliteiten

Sara Veenstra

SARAZOPFI
Na het volgen van de modevakschool, zat Sara 2 jaar op de Design Academy te Eindhoven. Na het behalen van haar propedeuses, heeft ze Eindhoven voor Maastricht verruild en is daar afgestudeerd als textiel- en modeontwerpster. Sara is zeer visueel ingesteld en vooral gericht op materiaal, vorm en kleur. Ze werkt vanuit haar eigen kunnen: ze heeft gouden handen en maakt graag zelf haar ontwerpen. Haar interesses liggen in de creatieve sector: mode, interieur en design. Sara beheerst zowel het technische aspect als het ontwerpen. Het feit dat ze een ambacht (kledingmaakster) heeft geleerd en op de Design Academy heeft gezeten, ervaart zij als een mooie aanvulling op het modeontwerpen en design wat ze nu doet. Het samenspel van ontwerpen en uitvoeren is voor Sara een pre.

Kazoe van den Dobbelsteen

KAZOE

Kazoe is afgestudeerd aan Design Academy Eindhoven. Ze beperkt zich niet tot één titel of beroep: afhankelijk van de eisen van een project is ze art-director van een interieur shoot, ontwerpt ze de set of maakt ze de foto’s. Ieder project moet aan haar strikte normen voldoen: alleen wanneer een interieur, setting of product visueel harmonisch en zintuiglijk goed voelt, beschouwt ze haar werk als voltooid. Door de gesprekken met klanten groeien projecten organisch. KAZOE legt uit: “Een project moet zowel bij de opdrachtgever als bij mij passen en het moet een goede energie en sfeer hebben.”
 

Reviews

Noud en Mariam Megens

Noud en Mariam Megens, zijn de troste eigenaren van het mooie Recreatiepark Het Genieten in Kaatsheuvel. ‘Na vele jaren intensieve veranderingen richten we ons nu vooral op jonge gezinnen en de wat ouderen onder ons. Wat ons fascineerde aan Vincent van Gogh is de eenvoud, zijn liefde voor de natuur en de mooie heldere kleuren waar hij mee werkte. Hierin zagen wij, in combinatie met de rust en de Brabantse gezelligheid op ons park, een nieuwe combinatie om Vincent van Gogh een liefdevol plekje te geven.”

 

Twee liefdes op één plek. Japan 

De tent wordt gekenmerkt door abstractie, bloemenbloesems en kleurvakken.
Vanaf € 80,00 per kamer per nacht

Twee liefdes op één plek. Provence 

Ontdek het Franse boerenleven in deze tent.
Vanaf € 80,00 per kamer per nacht

Benieuwd of deze plek nog beschikbaar is

Beschikbaarheid opvragen?
Van: Tot: Pers.:
Je aanvraag:

Boutique hotel Sterrenberg