Van Gogh - HerperduinJe stapt zo een schilderij van Van Gogh binnen, als je het Brabantse boerderijtje ziet staan tussen de bomen van Herperduin. Wat een plaatje! Binnen wacht je nog een verrassing: het frisse, verrassende interieur met elementen uit Van Gogh's schilderijen, ontworpen door Heidi Otten en Niels Smeltink.

’s Avonds kun je genieten van een starry, starry night. Tijdens een korte avondwandeling kom je, vlakbij je bungalow, op een open zandverstuiving. Hier kun je een sterrenhemel zien, zoals je die nooit hebt gezien. Laat je, net als Vincent, inspireren door dit prachtige verschijnsel!

Herperduin
Vakantiepark Herperduin ligt in een natuurgebied van ca. 400 ha. met bossen, vennen en zandverstuivingen. Er is een prachtig overkapt zwembad met apart kinderbad en een grote zonneweide. Ook zijn er 3 speelterreinen met leuke speeltoestellen, een minigolfbaan, tennisbaan, basketbalnet en een tafeltennistafel. In het restaurant kun je terecht voor heerlijk hapjes, lunch of diner.
 

 

vanaf
€ 65
per nacht

Vakantiepark Herperduin ligt vlakbij de dorpen Herpen en Schaijk en enkele kilometers van de rivier de Maas. Er is vanaf het park een prachtige, bosrijke fietsroute naar Oss. Vanaf het park neem je lekkere broodjes mee voor onderweg en genieten maar!

In Oss kun je het Zandsculpturenfestival bezoeken en de Van Gogh sculptuur zoeken in het centrum. Daarnaast heeft Oss heel veel leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes waar je een hapje kunt eten. Ook het Vincentre in Nuenen of het Noord Brabants Museum in Den Bosch zijn absoluut een bezoekje waard. Een avondwandeling door de omgeving of op het park, maakt je dag helemaal compleet. Wat zul je slapen als een roosje! Welterusten!

Faciliteiten

Niels Smeltink & Heidi Otten

Niels Smeltink en Heidi Otten: ‘Als we ergens aan werken, dan doen we dat met een creatieve focus en volledige overgave. We laten ons inspireren door de te ontwerpen omgeving en willen begrijpen waaraan de doelgroep behoefte heeft. Dat bespreken we intensief met de opdrachtgever en daar spelen we op in. We creëren sfeer en rust in onze ontwerpen, maar houden ook van slim innovatief technisch comfort en een grapje.’

Al eerder ontwierp dit duo samen interieurs en bleek de samenwerking tot goede ideeën en mooie projecten te leiden. ‘Het huisje in Herperduin, waarvoor we het interieur ontwerpen, is gelijkend met een huisje dat door Vincent van Gogh is geschilderd. Bovendien staat het midden in de natuur.

We hebben in ons ontwerp het interieur meer verbonden met de omringende natuur. Daarnaast hebben we elementen uit schilderijen van Van Gogh vertaald naar een modern en fris interieur van nu, maar met de krachtige en contrasterende kleurtonen uit zijn schilderijen. Een mooi voorbeeld daarvan is de eettafel, met stoelen en zelf ontworpen olielamp. Die refereert naar de aardappeleters. En de kasten uit de slaapkamers die de enveloppen symboliseren waarin Van Gogh zijn brieven verstuurde.

Reviews

Conny & Rob

‘De vele hutjes die Vincent van Gogh heeft geschilderd, herinnerden ons aan de witte boerderijtjes op ons park. Het werk van Vincent vinden wij fantastisch, zeker ook omdat zijn hele levensloop hierin tot uitdrukking komt. Vanwege zijn vele brieven is dit ook goed te volgen. Wij zien dit huisje als een ode aan een groot kunstenaar en ter herdenking van zijn 125e sterfdag.’

Altijd & Overal 

Je stapt zo een schilderij van van Gogh binnen.
Vanaf € 65,00 per kamer per nacht

Benieuwd of deze plek nog beschikbaar is

Beschikbaarheid opvragen?
Van: Tot: Pers.:
Je aanvraag:

Boutique hotel Sterrenberg