Van Gogh - DuinhoeveA starry night at the museum
De toets, de verf, nat op nat en de kleuren van donker naar licht. Een herinnering voor, door en aan de wereld om niet vergeten te worden. Vincent schilderde graag in de open lucht en speelde met het daglicht. In het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen ontdek je deze prachtige open luchten en ervaar je wat Vincent inspireerde.

Over Recreatiepark Duinhoeve
Wat een prachtige omgeving! Het recreactiepark Duinhoeve ligt aan het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. Hier kun je heerlijk wandelen en ontdekken hoe de natuur, naast Vincent, ook jou kan inspireren. Met de Van Gogh fietsroute kun je zelfs de streek nog verder ontdekken. Ook op De Duinhoeve zelf kun je vanalles ondernemen. Geniet van een hapje en een drankje bij de brasserie. Neem een verfrissende duik in het zwembad  of geniet van alle pracht in de natuurbelevingstuin.
 


 

vanaf
€ 150
per nacht

Recreatiepark Duinhoeve is door haar ligging alleen al, uniek te noemen. Aan de rand van het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. Duinhoeve is een perfecte startlocatie voor verschillende fiets- en wandelroutes. En wat dacht je van een bezoek aan de Efteling, de Beekse Bergen of de steden Tilburg en Den Bosch?

Benieuwd naar het leven en werk van Vincent van Gogh? Dan kun je niet om Brabant heen. Hij woonde en werkte er het grootste deel van zijn leven, en heeft daarbij prachtige sporen achter gelaten. A starry night at the museum ligt tussen twee van Gogh locaties in. Het tekenlokaal in Tilburg is de plek waar Vincent van Gogh als 13-jarige jongen naar school ging en zijn eerste tekeningen maakte. En wil jij de eerste originele werken van Vincent weleens zien, bezoek dan het Noord Brabants Museum in Den Bosch.

Faciliteiten

Patricia Vernooij

INTERIEURS
‘Verhalen vertellen: dat probeer ik met ieder interieur te doen. Iedere inrichting is een beleving en dat zie je terug in de gebruikte elementen. Ik geloof in grote gebaren en kleine knipoogjes die aansluiten bij het interieurverhaal. Ook Vincent was een verhalenverteller. Met zijn schilderijen, tekeningen en brieven probeerde hij de wereld vast te leggen en te delen. Het huisje gunt je een kleine blik op het levensverhaal van de hartstochtelijke Vincent van Gogh. Het Chalet op Duinhoeve is een sympathiek mini-museum waarin je heerlijk kunt verblijven maar ook het verhaal en de ontwikkeling van Vincent tot 's werelds meest vermaarde schilder kunt ervaren. En dat in beeld, woord, muziek, geur en kleur.

Reviews

Peter en Caroline Verhoeven

Peter en Caroline Verhoeven en hun team ontvangen je graag in het Brabantse landschap van Udenhout. 

A starry night at the museum 

Drie slaapkamers, keuken, badkamer en tuin met loungeset.
Vanaf € 150,00 per kamer per nacht

Benieuwd of deze plek nog beschikbaar is

Beschikbaarheid opvragen?
Van: Tot: Pers.:
Je aanvraag:

Boutique hotel Sterrenberg