Van Gogh - De ReebokVrienden van Vincent
Hoor je het geroezemoes vanuit de canvastent? Onder de bloesem zitten de vrienden van Vincent aan tafel. Een plek om samen te zijn. Ben jij benieuwd naar hun verhalen? Schuif gezellig aan en zoek de Brabantse gezelligheid op. De Vrienden van Vincent ligt verscholen in de groene oase van Oisterwijk. Een plek waar bossen, vennen en heide in overvloed aanwezig zijn.

Het unieke ontwerp van de canvastent biedt ruimte voor 5 personen. De canvastent is voorzien van een bijzondere tafel waar koken en samen zijn bijeen komen.  Zodra de zon weer ondergaat is het genieten tijdens de warme zomeravonden, maar knus voor de kachel kan ook!
 

Over Vakantiepark De Reebok
Het park ligt tegen natuurreservaat De Kampina, verscholen tussen de bossen, waar vennen en heide in overvloed aanwezig zijn. En waar reeën en wilde paarden grazen.

Op het park vind je een Grand Café waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, een borrel, lunch of diner. Voor de kinderen is er een speeltuin en air trampoline waar ze naar hartelust kunnen spelen. De natuur is ook op het park sterk vertegenwoordigd: gezellige geiten, dartelende konijnen en zelf kippen die zorgen voor verse eitjes. En als je heel goed kijkt en luistert, ontdek je misschien ook nog een eekhoorntje of een ijverige specht. 
 

vanaf
€ 65
per nacht

Vincent Van Gogh & Brabant
De vrienden van Vincent ligt tussen twee Van Gogh locaties in: Tilburg en Den Bosch. In Tilburg vind je het tekenlokaal van Vincent van Gogh waar hij als 13-jarige jongen naar school ging en zijn eerste tekeningen maakte. In Den Bosch kun je met de hele familie de eerste originele werken van Vincent bewonderen in het Noord Brabants Museum.

Daarnaast kun je hier ook heerlijk een dagje slenteren, zoals Vincent dat zelf ook al te graag deed. Wil je liever de natuur in? Neem dan de fiets en ontdek Vincent met de VanGogh Fietsroute of maak een wandeling door het Groene Woud midden in hartje Brabant.

Faciliteiten

Wanda van Riet

HENDRIK
‘Ik geloof dat ons verleden (cultureel erfgoed) betekenis en beleving geeft aan ons leven. Dat het verleden mensen over de hele wereld verbindt, inspireert en nieuwsgierig maakt. Het verleden vormt de basis voor bijzondere en nieuwe ontmoetingen en blaast oude relaties nieuw leven in.

Met mijn passie voor design stop ik het verleden in een modern jasje. Ik zoek unieke verbindingen tussen heden en verleden en geef die vorm en inhoud door middel van mooie en aansprekende designs. Inspirerende verhalen komen hierdoor tot leven en worden tastbaar door unieke producten waar ik trots op ben. Vincent van Gogh schilderde de wereld om hem heen zoals hij deze waarnam. De eenvoud en inspiratie uit het alledaagse spreekt mij enorm aan.’
 

Reviews

Jos de Punder

Vakantiepark De Reebok wordt gerund door Jos de Punder en zijn team. ‘ Binnen De Reebok zijn we altijd op zoek naar nieuwe verbindingen tussen recreatie, sfeer, ontspanning, klasse en kunst. Het gevoel dat je thuiskomt op een verscholen plekje in de natuur, wie wil dat nu niet? Vincent van Gogh zag Brabant als zijn thuisfront, een plek die we graag met iedereen willen delen.

Vrienden van Vincent  

Twee slaapvertrekken, een kitchenette en een overdekte veranda.
Vanaf € 65,00 per kamer per nacht

Benieuwd of deze plek nog beschikbaar is

Beschikbaarheid opvragen?
Van: Tot: Pers.:
Je aanvraag:

Boutique hotel Sterrenberg