Strandpaviljoen Piet Hein EekKen je dat gevoel dat je even moet zuchten van geluk? Bij dit plekje gaat dat zeker gebeuren: het strandpaviljoen bij het Mövenpick Hotel in ’s-Hertogenbosch. Een unieke plek voor een bijzondere overnachting middenin de stad. De ideale combinatie van twee werelden: het bourgondische Brabant én het strand in je voortuin. Dompel jezelf onder in de wereld van Brabantse designer Piet Hein Eek, die zorgde voor dit unieke pareltje in ’s-Hertogenbosch. 

vanaf
€ 199
per nacht

In het bourgondische en prachtige Den Bosch is altijd van alles te beleven. Maak een boottochtje op de Binnen Dieze in het centrum, verdwaal in de authentieke straatjes, drink een drankje op het terras op het plein of bezoek een het Noord Brabants Museum. Wil je van een prachtig uitzicht genieten over de stad? Beklim dan de Sint-Jan en laat je betoveren. Pal aan het centrum grenst het natuurgebied de Bossche Broek, waar je even helemaal tot rust komt. Het genieten kan beginnen!  

Faciliteiten

Piet Hein Eek

Eek ontwerpt én fabriceert meubilair, verlichting en accessoires en houdt zich bezig met de inrichting van gebouwen. Hij studeerde in 1992 af aan de Design Academy in Eindhoven met de wereldberoemde kast van sloophout. In een tijd van "overdadigheid" koos hij voor simpel materiaal en een sobere vormgeving.

Eek: “De sloophouten kast was mijn reactie op de heersende hang naar perfectie. Ik wilde laten zien dat producten die niet perfect zijn, toch aan onze gevoelens van esthetiek en functionaliteit kunnen voldoen. Ook wilde ik een product ontwerpen dat met beperkte middelen te maken was, middelen die voor handen waren. De combinatie van ongewoon materiaalgebruik en minder gebruikelijke, maar eenvoudige, productieprocessen is een rode draad door mijn werk geworden.” 

Reviews

Mövenpick Hotels

Het strandpaviljoen is onderdeel van het Mövenpick Hotel. Je kunt hier dus ook genieten van de gastvrijheid en service van dit hotel.

Strandpaviljoen 

Dompel jezelf onder in de wereld van Brabantse designer Piet Hein Eek.
Vanaf € 199,00 per kamer per nacht

Benieuwd of deze plek nog beschikbaar is

Beschikbaarheid opvragen?
Van: Tot: Pers.:
Je aanvraag:

Boutique hotel Sterrenberg