Gasterij LandschotKen je dat heerlijke gevoel, dat de rest van de wereld even niet bestaat? Bij Gasterij Landschot weten ze precies wat je daarvoor nodig hebt: een ruime B&B kamer, een luxe natuurspa en persoonlijke aandacht! Sinds 2011 is dit pareltje, met vier kamers, een aanwinst voor het buitengebied van Hoogeloon. Rust en kleinschaligheid kenmerken deze B&B. De kamers zijn met natuurlijke materialen zeer stijlvol en sober ingericht, waarbij grote aandacht is voor de details. In de unieke natuurspa word je helemaal relaxt onder het genot van de geuren van hooi, dennen en zelfs vers brood(!). Ogen dicht en genieten maar!

vanaf
€ 115
per nacht

De omgeving van de B&B is al net zo prachtig als de B&B zelf: genieten met een hoofdletter G van de rust, de gezelligheid of juist de drukte!

Jouw ontdekkingstocht te voet of op de fiets brengt je langs verscholen pareltjes waar je even helemaal tot rust kunt komen. Een heerlijke lunch, een lekkere kop koffie of een verfrissend drankje middenin de natuur zorgt voor die extra glimlach op je gezicht. Tussen Hoogeloon en Hilvarenbeek ligt het bosrijke Landgoed 'de Utrecht'. Midden in deze bossen ligt Herberg 'In den Bockenreyder'. Een heerlijk boscafé gevestigd in een prachtige, oude Brabantse boerenschuur. Een tip in het prachtige natuurgebied De Landschotse Heide, is de Herberg Brouwerij De Gouden Leeuw in Vessem. Een heerlijk plekje om te proosten  op deze verscholen pareltjes!

Hoogeloon staat bekend om haar rijke historie. Op verschillende plekjes in en buiten het dorp kun je luisteren en kijken naar de authentieke verhalen en foto’s. Een bezoekje aan Museum De Acht Zaligheden dat in 2014 verkozen is tot ‘leukste uitje van Nederland’, is een echte aanrader.

Eindhoven ligt op 20 minuten rijden en is zeker een bezoekje waard! Een aanrader is het oude Philipsterrein wat omgedoopt is tot Strijp-S. Een hip & happening omgeving waar je je ogen uitkijkt. Bezoek zeker het kleinste koffiehuisje, de conceptstores in de oude fabrieken en eet een hapje in het Ketelhuis. Ook in de stad is het cultuur snuiven geblazen. Het hele jaar door kun je het alom bekende ‘Van Abbemuseum’ bezoeken. Of plan je bezoekje aan de stad tijdens een van de fantastische festivals zoals Glow, de Dutch Design Week en Dutch Technology Week. Struin zeker even de agenda van de stad af om te zien wat er gaande is!

Faciliteiten

Gerrie & Jan Willems

Gerrie & Jan hebben gezamenlijk Gasterij en NatuurSpa Landschot ontworpen en zijn de trotse eigenaren van deze accommodatie. Door het gebruik van veel natuurlijke materialen in combinatie met een rustig design ontstaat een prachtige eenheid. De sobere design inrichting straalt luxe uit; ‘Een Weelde van Soberheid’. De sfeer van de Gasterij loopt vloeiend over in de natuur. Ook deze eenheid geeft invulling aan de kernwaarde; INTENSE RUSTBELEVING. 

Reviews

naam (8.8)
Fantastische plek gerund door een ontzettend vriendelijk stel. Zeker een aanrader voor iemand die graag tot rust wilt komen in het prachtige landschap van Brabant.

Gerrie & Jan Willems

Deze B&B wordt gerund door Jan en Gerrie. “Als gastheer en gastvrouw hebben wij maar één doel: onze gasten met een glimlach en uitgerust gevoel naar huis toe laten gaan. We willen graag dat onze gasten zich thuis voelen. We doen er alles aan om de rust te bewaren: de bewuste keuze om geen tv op de kamers te plaatsen is daar een voorbeeld van. Zo ontstaat alle ruimte voor een goed boek, een goed gesprek of een wandeling door de natuur."

Kamers 

Regendouche, luxe bed en beddengoed, fijne houten vloeren, alles klopt.
Vanaf € 115,00 per kamer per nacht

Benieuwd of deze plek nog beschikbaar is

Beschikbaarheid opvragen?
Van: Tot: Pers.:
Je aanvraag:

Boutique hotel Sterrenberg