Euvelwegen B&BNa een kort (fiets)ritje door de prachtige natuur van Heeze kom je bij deze bijzondere B&B, Euvelwegen. De B&B heeft twee prachtige slaapkamers, helemaal ontworpen in de herfst- en wintersfeer en ondergedompeld in prachtig design. De kamers hebben een privé badkamer met een luxe douche, wastafel en toilet hebben een strakke design inrichting. De slaapkamers zijn heel stijlvol en stralen heel veel warmte uit. In de tuin kun je onder het genot van een goed glas wijn heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. En ook als je mindervalide bent, kun je genieten van deze bijzondere plek, want er is een lift.  

vanaf
€ 110
per nacht

Culinair én cultureel genieten! In Heeze ben je hiervoor helemaal aan het juiste adres. Dit kunstenaarsdorp heeft een gezellig centrum met winkels, galeries, (eet)cafés en goede restaurants. Cultuur snuiven kun je in Kasteel Heeze, de molen Sint Victor en de grote kerk Sint Petrus Banden uit de 15e eeuw in Leende. Ook zijn er verschillende culturele evenementen met als hoogtepunt de jaarlijks terugkerende Brabantsedag. Een eigentijds en gezellig cultuurfestival van maar liefst negen (!) dagen dat uniek is in Europa. Dat wil je niet missen!

In de directe omgeving ligt op de grens van Brabant en Belgisch Limburg de 17e eeuwse Benedictijner abdij Achelse Kluis met een gezellige herberg en zelfgebrouwen abdijbier. Proost! Het Eindhovense Van Abbe, toonaangevend museum voor moderne kunst, ligt op slechts twintig minuten rijden. En even ten noorden van Heeze vind je het Nuenen van Vincent Van Gogh. Ook ben je binnen een uur in bourgondisch ‘s-Hertogenbosch en het prachtige Maastricht.

Faciliteiten

Mehdi le Mair

Vanuit zijn bureau Too Many Agencies in Eindhoven creëert Mehdi met een team van specialisten de meest prachtige ontwerpen. Hij heeft al heel wat ontwerpen op zijn naam staan. Zo is hij verantwoordelijk voor het interieur van Euvelwegen B&B (link), Restaurant Lugar in Waalre, Parnache in Amsterdam en hotel the Glorius & Martini Bar in Antwerpen. Mehdi houdt van verrassingen. In zijn ontwerpen, maar ook door het creëren van een te gek pop-up horeca concept of door naast het interieurontwerp ook een naam te ontwikkelen zoals voor de Suïcide Club in Rotterdam.

Reviews

naam (8.4)
Goede B&B, vriendelijk ontvangen en een prachtige inrichting! Sleeping with Design waardig!

naam (7.8)
Ontzettend mooie locatie en een warm welkom door Ans, een vriendelijke vrouw met passie voor haar B&B.

Ans Cuyten

Deze B&B wordt professioneel en met passie gerund door Ans Cuyten. Gastvrijheid en gezelligheid worden hier met hoofdletter G geschreven. Ans: ”Toen mijn man en ik deze plek in 2013 zagen, waren wij direct verkocht. Niet alleen wilden we hier zelf graag wonen, maar we wilden ook anderen laten genieten van deze bijzondere plek. Daarom hebben we naast het huis ook twee B&B kamers gecreëerd waar ik onze gasten een onvergetelijk weekend wil bezorgen.”

Herfstkamer 

Een privé badkamer en een mooi uitzicht over de omliggende natuur.
Vanaf € 110,00 per kamer per nacht

Winterkamer 

Een privé badkamer en een mooi uitzicht over de omliggende natuur.
Vanaf € 110,00 per kamer per nacht

Benieuwd of deze plek nog beschikbaar is

Beschikbaarheid opvragen?
Van: Tot: Pers.:
Je aanvraag:

Boutique hotel Sterrenberg